Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

6 μαγαζιά για μαγειρίτσα και αβγολέμονη το βράδυ της Ανάστασης

Τα εστιατόρια που θα σερβίρουν το εκλεκτό έδεσμα και άλλες λιγουδιές μετά τα μεσάνυχτα το Μεγάλο Σάββατο

Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2024

Βρήκαμε τα μέρη που θα σερβίρουν παραδοσιακά εδέσματα, από μαγειρίτσα μέχρι αβγολέμονο, κοκορέτσι και άλλα πασχαλινά εδέσματα.

Τσολιάς
Tο μερακλήδικο μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας, ο Τσολιάς, ανακοίνωσε ότι το Μεγάλο Σάββατο θα ετοιμάσει παραδοσιακή μαγειρίτσα, ενώ δέχεται παραγγελίες και για κοκορέτσι. Οπότε, αν οι αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας, σου έχουν λείψει, δώσε την παραγγελία σου.
(22422002) Νικοκλέους 4, Λευκωσία.

Καθ'οδόν
Το Ελληνικό Μεζεδοπωλείο & Καφεουζερί της Λευκωσίας, θα το βρεις στη Λήδρας, κι εκεί θα καθίσεις χαλαρά με την παρέα, μεσημέρια και βράδια, για κουβεντούλα με ωραίο φαγητό, και -ενίοτε- και ζωντανή μουσική. Για το Μεγάλο Σάββατο θα σου ετοιμάσει παραδοσιακή μαγειρίτσα, όπως την έφτιαχνε η γιαγιά και η μαμά μας, για take away (μέχρι τις 5). Μπορείτε να πάρετε και το δικό σας σκεύος για να την παραλάβετε!
(22 661656) Λήδρας 62Δ, Λευκωσία.

Clubhouse Restaurant
Στο Clubhouse Restaurant του Minthis, το Μεγάλο Σάββατο, αμέσως μετά την Ανάσταση, θα προσφέρεται μαγειρίτσα, ακόμα και για όσους δεν διαμένουν στο δημοφιλές θέρετρο. Όσο δε για την Κυριακή του Πάσχα, το μεσημέρι εκεί θα στηθεί ένα πλούσιο παραδοσιακό πασχαλινό μπουφέ, με νόστιμα εδέσματα και ζωντανή μουσική. Και για τις δύο μέρες συστήνεται κράτηση.
(26 842215) Minthis Resort, Τσάδα, επ. Πάφου.

Dionysus Mansion
Το Μ. Σάββατο, αμέσως μετά την Ανάσταση, το δημοφιλές Dionysus Mansion στη Λεμεσό, θα σερβίρει -όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια- τη νόστιμη μαγειρίτσα, αλλά και σούπα αβγολέμονο, ενώ επίσης θα κερνά σπιτικές φλαούνες, τσουρέκια και αβγά για τσούκρισμα. Για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει και ένα περιορισμένο μενού με επιλογές ειδικά για το βράδυ. Γι' αυτό κλείσε τραπέζι άμεσα.
(25222210) 16ης Ιουνίου 5, Λεμεσός.

Zafiris Restaurant
Το εστιατόριο Ζαφείρης, το παραδοσιακό ξενύχτικο της Λάρνακας, το βράδυ του Μ. Σαββάτου θα σερβίρει όπως πάντα πολλών ειδών σούπες: παραδοσιακή σούπα αυγολέμονη, πατσά, τραχανά, ψαρόσουπα αλλά και βοδινή.
(24628442) Μακαρίου 47, Λάρνακα.

Arsos Restaurant Cafe
Στην πλατεία του χωριού Άρσος στην ορεινή Λεμεσό, υπάρχει για μεζεδάκια, ξεκούραση, καφέ ή τσάι ένα καφέ εστιατόριο το Arsos Snack Café Restaurant. Η μαστόρισσα λοιπόν του μαγαζιού, μας ενημέρωσε ότι το βράδυ της Ανάστασης θα ετοιμάσει και θα σερβίρει σούπα αυβολέμονο με σπιτικό κοτόπουλο. Την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα το μαγαζί που κρατά τις παραδόσεις και θα ετοιμάσει σούβλες ενώ θα σερβίρουν επίσης κουπέπια, τταβά του φούρνου, συκώτι, πατάτες της κατσαρόλας κι άλλους πολλούς μεζέδες.
(99277277) Άρσος, επ. Λεμεσού.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close